Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Eleda stadion

+ Google Map
Eric Perssons väg 23
Malmö,

oktober 2021

Stärk er förenings ekonomi samtidigt som ni gör en insats för samhället

5 oktober, 2021 kl. 15:00 - 17:00
Eleda stadion, Eric Perssons väg 23
Malmö,
+ Google Map

Genom olika fonder finansierar Svenska ESF-rådet projekt som arbetar med kompetensutveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser för att minska arbetslöshet och utanförskap.

Skåne stadsmission bjuder tillsammans med Boost by FC Rosengård in till ett seminarium om ESF-projekt. Vi bjuder in till samtal med konkreta exempel på hur föreningarnas ekonomi stärks med stöd av ESF-finansierade projekt som främjar nya vägar till arbete och minskad arbetslöshet.

Mer information »

november 2021

Greater Copenhagen och den danska arbetsmarknaden

25 november, 2021 kl. 14:00 - 16:00
Eleda stadion, Eric Perssons väg 23
Malmö,
+ Google Map

Välkommen till seminariet om Greater Copenhagen och den danska arbetsmarknaden med Kate Plaskonis. Tillsammans med Kate bjuder vi in till att utforska vad gränsregionala projekt innebär för föreningar och arbetsmarknadsområdet.
 
Kate Plaskonis är rådgivare inom arbetsmarknadsfrågor och nordiskt samarbete på Greater Copenhagen. Kate har erfarenhet inom ledning och arbete med gränsregionala projekt och EU-samarbetsprojekt med fokus på att främja en hållbar arbetsmarknad samt att öka regionens kompetensförsörjning, konkurrenskraft och innovation.

Mer information »
+ Exportera evenemang