Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

november 2019

Adobe Photoshop Grund 5 (5)

14 november kl. 09:00 - 12:00
Medborgsskolan, Hans Michelsensgatan 6A
Malmö, 211 20 Sverige
+ Google Map

I den här kursen får du grundläggande kunskaper i Adobe Photoshop. Vi utgår från praktiska uppgifter som vi tillsammans arbetar med. Kursen äger rum i en datasal vilket innebär att det inte krävs egna datorer eller programvaror. Utbildningen är på 5 tillfällen och du förväntas deltaga vid samtliga kurstillfällen. Tisdag 8/10 Torsdag 17/10 Torsdag 24/10 Torsdag 7/11 Torsdag 14/11 kl. 09.00 - 12.00 samtliga dagar. Kursledare: Anders Stockman, grafisk designer och medgrundare av designstudion och förlagsprojektet VARV VARV. De är…

Mer information »

Fånga engagemanget

22 november kl. 09:00 - 16:00
KC Kompetenscenter, Nobelvägen 21
Malmö, 214 29 Sverige
+ Google Map

Detta är utbildningen för dig som vill engagera fler människor, få en ökad förståelse för varför människor engagerar sig ideellt och matcha detta med din organisations syften och mål. En organisation som lyckas att matcha sin organisations behov med de frivilligas önskemål är redo att ta tillvara på engagemanget hos befintliga så väl som nya frivilliga.
Vi tittar på hur engagemanget i Sverige ser ut idag och spanar in i framtiden för att se hur vi kan rusta oss för att fånga framtidens frivilliga. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Mer information »

december 2019

Nya vägar till arbete och aktivitet – Malmöandan

9 december kl. 13:00 - 16:00
KC Kompetenscenter, Nobelvägen 21
Malmö, 214 29 Sverige
+ Google Map

Första träffen inom ramen för Nya vägar till arbete och aktivitet där KC - Kompetenscenter tillsammans med Arbetsmarknads- och socialförvaltningen (ASF) tillsammans bjuder in idéburna organisationer för att skapa just - nya vägar till arbete och aktivitet.
Det är en spännande resa som ska påbörjas.  Alla organisationer som känner sig manade, intresserade eller nyfikna till detta första möte. Programpunkterna kommer att uppdateras löpande men  några kan redan nu lyftas fram 

Mer information »
+ Exportera evenemang