Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

februari 2020

Nya vägar till arbete och aktivitet

28 februari kl. 09:00 - 11:00
KC Kompetenscenter, Nobelvägen 21
Malmö, 214 29 Sverige
+ Google Map

Välkomna till andra träffen inom ramen för Malmöandan och Nya vägar till arbete och aktivitet där KC - Kompetenscenter tillsammans med Arbetsmarknads- och socialförvaltningen (ASF)  bjuder in idéburna organisationer för att skapa just - nya vägar till arbete och aktivitet.

Alla organisationer som känner sig manade, intresserade eller nyfikna är välkomna till dessa möten. Deltagande på möte innebär inte automatiskt något åtagande men ger möjligheter till påverkan och samverkan utifrån egna förutsättningar.

Mer information »

mars 2020

En eftermiddag med PraktikMalmö

18 mars kl. 14:00 - 16:00
KC Kompetenscenter, Nobelvägen 21
Malmö, 214 29 Sverige
+ Google Map

Onsdagen den 18 mars, med start kl. 14, bjuder Malmö stad (tillsammans med KC Kompetenscenter) in Malmös föreningar till att skapa nya praktiksamarbeten och praktikprojekt med Malmö stad. Vi presenterar våra verksamheter och vad vi kan erbjuda utifrån Era möjligheter och behov. Efter presentationen bjuds det på fika och mingel! Verksamheter på plats denna dag är: Ung i sommar, Praktik vid Events, Praktikservice, Prao Datum: 18 mars Tid: kl. 14-16 Plats: Kompetenscenter, Nobelvägen 21, Malmö Anmälan senast den 11 mars…

Mer information »

april 2020

Malmötimmen – CTC

15 april kl. 08:30 - 10:00
KC Kompetenscenter, Nobelvägen 21
Malmö, 214 29 Sverige
+ Google Map

CTC - Communities That Care Communities That Care (CTC) är ett styrsystem för ett långsiktigt och systematiskt socialt preventionsarbete. Målet att skapa goda uppväxtvillkor för barn och unga i hela Malmö. Om CTC Att skapa goda uppväxtvillkor för barn och unga är ett långsiktigt arbete. Malmö stad införde 2018 ett vetenskapligt grundat system för det förebyggande arbetet, kallat Communities That Care (CTC), med start i fem lokala områden. Mer information om program kommer. Under tiden kan man läsa mer här.

Mer information »

Fånga engagemanget

25 april kl. 09:00 - 16:00
KC Kompetenscenter, Nobelvägen 21
Malmö, 214 29 Sverige
+ Google Map

En utbildning om hur ni kan rekrytera fler till era föreningar

Detta är utbildningen för dig som vill engagera fler människor, få en ökad förståelse för varför människor engagerar sig ideellt och matcha detta med din organisations syften och mål. En organisation som lyckas att matcha sin organisations behov med de frivilligas önskemål är redo att ta tillvara på engagemanget hos befintliga så väl som nya frivilliga.

Mer information »
+ Exportera evenemang